Plåttak som håller i längden

 

CC Plåt & Tak har sedan starten valt att, förutom de traditionella uppgifterna som ingår i plåtslageribranschen, satsa på målning av plåttak i Stockholm med omnejd. Behöver ni måla om ert plåttak? Låt oss ta reda på det genom en kostnadsfri besiktning.

 

Vi är idag en av de större aktörerna inom takmålning i Sverige (över 400 000 kvm målade takytor). Den kunskap och erfarenhet som vi byggt upp under de drygt 40 år vi varit i branschen gör att vi kan lämna ett förstklassigt resultat. Vi är dessutom AAA-certifierade enligt ISO-systemet, och vill ni ha referenser på tidigare takarbeten vi genomfört får ni gärna klicka här.

 

Välj en plåtexpert


Vi väljer de mest rationella arbetsmetoderna beroende på underlaget och takets skick och jobbar endast med de bästa produkterna på marknaden. Inget lämnas åt slumpen. Allt från förarbetet som skrapning och högtryckstvätt till målningen av plåttaket görs med största noggrannhet och yrkesskicklighet. Det fordras specialkompetens för att avgöra vilken behandling som krävs för ett plåttak. Vänd er därför med förtroende till våra professionella fackmän med mycket stor erfarenhet av takmålningsarbeten - stora som små. Vi målar förutom plåttak även andra typer av tak.

 

Vill ni veta om målning behövs och vad det skulle kosta att måla om ert plåttak? Hör då av er till oss på telefon 08-36 00 10 eller till mailen: info@ccplat.se, så gör vi en kostnadsfri besiktning av ert plåttak!

Punktlighet

Vi påbörjar och avslutar jobben i tid!

Copyright © CC Plåt & Tak AB. Alla rättigheter reserverade.
Producerad av IN VISION