Byte & renovering av tegeltak i Stockholm


Värdet av ett väl underhållet tegeltak kan inte poängteras nog. Det signalerar hela husets allmäntillstånd och ses som en bekräftelse på att huset är i gott skick samt gör fastigheten mer attraktiv, vilket såklart höjer dess värde. Tveka därför inte att kontakta CC Plåt & Tak för en fackmannamässig kostnadsfri inspektion av ert tegeltak redan idag!

 

Dags att byta tegeltak?


Fastighetsförsäkringen täcker inte läckande tak och tegelpannor, så det gäller att göra en översyn innan det gått för långt. Namnet till trots är CC Plåt & Tak speciellt starka inom ny- och omläggningar av tegeltak. Inga typer av tegelpannor eller tak är främmande för oss. Vi lägger tak på allt från villor till hela bostadskvarter. Andra tak vi byter och renoverar är:

 

Plåttak - Plåtslageriarbeten är grunden för vår firmas verksamhet. Våra takläggare har alla en gedigen utbildning och många års erfarenhet. Vi tar oss an allt från hängrännor och takkupor till läggning av hela plåttak.

 

Papptak - Papptak, speciellt de låglutande är hela tiden utsatta för yttre påverkan. Med dagens betydligt bättre pappkvalitet, och ett ordentligt utfört arbete, kan vi se till att ert tak får ett betryggande skydd i decennier framöver.

 

Kontakta oss för kostnadsfri besiktning av ert tak. Vare sig det gäller ett tegeltak, ett plåttak eller ett papptak så kan vi hjälpa er med takomläggning eller renovering. CC Plåt & Tak har varit med i branschen i över 40 år och vi är AAA-certifierade enligt ISO-normen. Ni når oss på telefon 08-36 00 10  eller genom mail till: info@ccplat.se.

Punktlighet

Vi påbörjar och avslutar jobben i tid!

Copyright © CC Plåt & Tak AB. Alla rättigheter reserverade.
Producerad av IN VISION