Specialisten på villatak i Stockholm

 

När det gäller villor har vi arbetslag som är specialiserade på enbart ny- och omläggning av papptak. Det gör att ni kan vara säkra på att få ett problemfritt och tätt tak som kommer att bestå år efter år. Vi har vid det här laget hunnit med att lägga över 1,000 villatak!

 

Vi lägger om dessa typer av tak:

 

Papptak – Låglutande papptak är hela tiden utsatta för yttre påverkan. Tack vare dagens betydligt bättre pappkvalitet och ett ordentligt utfört arbete kan vi se till att ert hustak får ett tillförlitligt skydd i decennier framöver.

 

Plåttak - Plåtslageriarbeten är grunden för vår firmas verksamhet, och något våra takläggare har både gedigen utbildning i och lång erfarenhet av. Vi erbjuder hjälp med allt från takkupor och hängrännor till nyläggning av hela plåttak.

 

Tegeltak – Vi har även lång erfarenhet av att lägga om tegeltak på såväl lägenhetshus som villor. Det ger snygga och hållbara tak som står pall under många år.

 

Med över 40 års erfarenhet av att lägga om tak kan vi på CC Plåt & Tak göra ett jobb som verkligen håller för det svenska klimatet och allt vad det medför. För att se hur ett hustak som är omlagt av oss ser ut och för att hitta referenser får ni gärna klicka här.

 

Tveka inte att kontakta oss på CC Plåt & Tak för en fackmannamässig inspektion av ert villatak redan idag! Vi arbetar i Stockholm med omnejd. Ni når oss på telefon: 08-36 00 10 eller mail: info@ccplat.se!

 

Passa på att utnyttja ROT-avdraget. 30% tillbaka!

Punktlighet

Vi påbörjar och avslutar jobben i tid!

Copyright © CC Plåt & Tak AB. Alla rättigheter reserverade.
Producerad av IN VISION